Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning

Fritidshus med standard för heltid

Mikael Larsson / 2 min läsning / Fritidshus

Coronapandemin har lett till en ny grön våg. Arbetsgivare började rekommendera sin personal att jobba hemifrån för att minska smittspridningen och många upptäckte fördelarna med att vara hemma på dagarna. Det innebär att kunna äta frukost med sina barn, slippa sitta i bilkö till jobbet, spara in restiden och kunna laga sin egen lunch i lugn och ro. De möten man tidigare hade i konferensrum gick alldeles utmärkt att ha över internet. Ofta blev de också mer effektiva och strukturerade än om man varit tvungen att samlas på en och samma plats.

Kan man arbeta hemifrån åtminstone några dagar i veckan betyder det att man kan bo längre från arbetsplatsen. Vi behöver inte längre klumpa ihop oss i städer utan kan bo på landsbygden där både huspriser och tomtpriser är mycket lägre än i större tätorter. Vi lärde oss att ett annat liv är möjligt. Priset på fritidshus rusade när allt fler kom på att livet på landet innebär många fördelar.

Många är de som när de lämnat sommarstället efter helgen eller sommaren tänkt att det hade varit skönt att få stanna kvar. Plötsligt kan vi det. Men ska man bo i sitt fritidshus hela eller stora delar av året nöjer man sig nog inte med samma standard som om man i bästa fall lever där några sammanhängande veckor på sommaren. Ska man både kunna bo och arbeta i huset kräver det högre byggstandard, då duger inte vilken gammal gisten stuga som helst.

Polhus fritidshus lever upp till kundernas höga krav, de kan tidigare köpare vittna om. I sortimentet finns det en modell för alla och tack vare alla tillval kan du som kund själv välja de detaljer som är viktiga för dig och den miljö huset ska stå i. Det finns olika virkestjocklek, isoleringspaket och takbeklädnad, och du får också välja mellan 2- och 3-glasfönster. 

Genom att köpa en byggsats får du inte bara möjlighet att göra fler personliga val. Det håller också priserna nere så att du kan unna dig de lyxigaste alternativen. Byggsatsen gör dig också mer oberoende. Genom att köpa ett fritidshus som kan ställas upp vartsomhelst kan du köpa en obebyggd tomt eller en med ett hus som inte når upp till dina krav och snabbt byta ut det mot ett Polhus. Om bara några månader kan det vara du som jobbar hemifrån i ditt eget drömhus. 

Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!