Fler produktbilder

Polartunnan Original

ArtikelNR.:Polartunnan-Original
5 - 6 personer, direktverkande kamin 25 kW.

Badtunna med direktverkande vedeldad kamin, kar i glasfiberarmerad härdplast och bottenventil med slanganslutning.

Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
26 900 kr
Inklusive moms
Lagerstatus: Lagervara
Leveranstid: 4 till 8 arbetsdagar

Mer information

  • Levereras färdigmonterad
  • Handgjort ergonomiskt glasfiberkar - lätt att rengöra!
  • Kraftfull kamin för extra snabb uppvärmning
  • Värmebehandlad panel - miljövänligt och väldigt hållbart
  • Regnhatt till rökröret, trappor till tunnan och rökrörskydd ingår

Att bada i en ångande varm badtunna under stjärnklara vinternätter är rekreation för såväl kroppen som för själen – ett avkopplande och trivsamt sätt att umgås med familj och vänner i det fria.

Den vackert och ergonomiskt designade badtunnan smälter väl in i landskapet och kan placeras var du önskar; på en frostklädd äng eller högt upp på en klipphäll med utsikt över havet. Färdigmonterad och med kraftigt underrede gör den redo att ställas direkt på marken.

Kaminen är snabbverkande och perfekt för spontana bad. Ett tips är att använda ved av hög kvalitet med högt energiinnehåll – så att du får en så värmeeffektiv brasa som möjligt. Oavsett blir uppvärmingsprocessen oftast en ceremoni som ger mervärde och skapar kontrast till vår annars jäktade vardag och är något hela familjen kan hjälpa till med.

Virket i den eleganta panelen är miljöcertifierat och rötbeständigt, den direktverkande kaminen är saltvattenbeständigt i syrafast stål med rökrör i högblankt rostfritt stål – tillsammans blir det en badtunna som verkligen håller i tuffa klimat.

Karet är tillverkad av fem lager armerad härdplast som gjuts för hand. Den högblanka ytan är både lättvättad och tilltalande. Sittytan är ergonomisk, med mjuk kant för nacken och följsamt ryggstöd.

Regnhatt till rökröret, trappor till tunnan och rökrörskydd ingår (till skillnad från andra tillverkare, skärgårdstunnan t.e.x)Specifikationer

Mått & specifikationer
- Yttterdiameter: 2070 mm
- Innerdiameter: 1900 mm
- Höjd: 970 mm
- Antal personer: 5 - 6
- Uppvärmningstid: ca 1,5-2 h
- Anpassad för saltvatten: Ja

Liknande produkter