Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: G3123/51-Laura

Växthus Laura

Modernt växthus i stilrent svart utförande – en härlig plats för både odling och umgänge! Välj en smidig byggsats och njut hela säsongen. Med en byggtid på bara några dagar är du snart redo att inreda växthuset!

Anpassad ditt växthus
 • Storlek
 • Få en skriftlig offert
Storlek
Få en skriftlig offert

Modernt växthus i svart utförande – en härlig plats för både odling och umgänge.

Vår vision är att skapa moderna växthus som öppnar nya möjligheter för både människor och växter att frodas. Vare sig du drömmer om att odla dina egna grönsaker eller vill ha en plats för middagar i det gröna har vi växthuset för dig.

Växthuset Laura är med sitt stilrena formspråk designat för att låta växterna tala. Vi har haft det nordiska klimatet i åtanke både vid val av kvalitativa material och utformning av smarta detaljer såsom det integrerade avvattningssystemet. Allt för att skapa ett rofyllt växthus där du kan njuta helt bekymmersfritt!

Samtliga växthus har 4 mm-säkerhetsglas, öppningsbara takfönster, generös bredd i entrén, smart avvattningssystem som leder bort vattnet, sockel för fastgjutning så att växthuset står stabilt och stadigt.

decor
Den här produkten är en del av vår
VÄXTHUS KAMPANJ
Gäller endast t.o.m. 31/7 !
 • 0
  dag
 • 0
  timme
 • 0
  min
 • 0
  s

Hur gör jag?

Beställningen görs enkelt online eller via vår kundservice, och växthuset levereras bekvämt som en smidig byggsats direkt till din tomt. Innan du slutför din beställning, ta gärna en titt på våra tillbehör. Kanske är du intresserad av praktiska hyllplan eller en automatisk fönsteröppnare? Kontakta gärna vår kundservice om du har några frågor eller behöver råd.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (2 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Glas:
4 mm säkerhetsglas
Skjutbart dörrparti:
1 st. 2010 x 1700 mm
Öppningsbara fönster:
2 st. 730 x 820 mm
Infästning:
Stort paket med beslag, skruv & infästning.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt växthus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.