Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: S5126/44-Henri

Bastu Henri

Trevlig knuttimrad bastustuga med sittplats för 7-8 personer. De stora fönsterpartierna ger stugan en modern look och bjuder in naturen utanför. Relaxrummet blir en plats för både ombyte och umgänge med vännerna. Den smidiga byggsatsen bygger du ihop på bara några dagar. Måttanpassade bastulavar i asp ingår!

Anpassa din bastustuga
 • Virkestjocklek
 • Montering
 • Grundläggning
 • Bastupaket
 • Takisolering och bastupanel
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Virkestjocklek
Montering
Grundläggning
Bastupaket
Takisolering och bastupanel
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Trivsam och rymlig bastu med storslagen utsikt.

Bastu Henri är en modern bastustuga med panoramaglas och omklädningsrum. Här kan du sträcka ut dig på bastulavarna i asp och njuta av höststormarna utanför. Relaxrummet på cirka 4 kvm gör det smidigt och bekvämt att byta om. Vid ingången till bastun finns en terrass med tak där du kan ställa vedkorgen och svalka av dig.

Bastu Henri är framtaget och ritat av våra konstruktörer. Med modern fönstersättning och obrutet tak har de tagit fram en bastu som kommer vara relevant länge. Bastustugan levereras som en obehandlad byggsats med enkel montering. Bland våra tillbehör hittar du aggregat och andra detaljer som förhöjer bastustunden.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med fundera över vilket typ av aggregat du vill ha. Vill du basta till ljudet av sprakande björkved och tycker om ritualen med att tända en brasa? Välj i så fall ett vedeldat aggregat. Våra praktiska paket innehåller allt du behöver, från gnistskydd till bastusten, så att du slipper plocka ihop alla delar själv. Om du vill ägna dig åt annat medan bastun värms upp till exakt temperatur, då är ett elaggregat det rätta valet.

Tänk även på att välja till takisolering så att bastun värms upp effektiv och värmen sprids jämt i rummet. Har du några frågor om bastu, våra monteringstjänster eller leverans? Tveka inte att kontakta våra experter – de hjälper dig från A till Ö.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5+ st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
44 x 135 mm planhyvlade och knuttimrade väggprofiler
Golv:
28 x 120 mm brädor på golvbjälkar 45 x 90 mm
Tak:
18 mm hyvlad råspont på takåsar 70 x 140 mm
Ytterdörr:
1 st. 900 x 1930 mm, inkl handtag och runt isolerglasfönster
Bastudörr:
1 st. 690 x 1900 mm, härdad glasdörr
Fönster:
3 st. 1700 x 875 mm, 1 st. 1700 x 875 mm, härdat glas
Bastulavar:
2 st. i asp, djup = 600 mm / 400 mm
Ryggstöd och raster:
1 st. raster, 1 st. ryggstöd, asp
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag min bastustuga?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.