Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning

Inspiration lekstuga

Hanna Bergström / 2 min läsning / Lekstugor

Letar du efter en fin lekstuga till barnen men vet inte vilken du ska välja?

Vilken blir din favorit? En traditionell lekstuga med altan eller en lekstuga som ser ut som en liten sommarstuga, med sadeltak, två stora spröjsade fönster med blomlådor och fönsterluckor. Eller en lekstuga med loft som gör lekstugan extra speciell och spännande för de små.

 Inredning lekstuga

I Polhus lekstugor trivs både liten och stor. Barnen leker och föräldrarna inreder och pyntar. Se bilder nedan på hur några av våra kunder inrett sina lekstugor. Det är inte bara hos barnen som fantasin flödar. Här finns alla varianter från verklighetstrogna miniatyrhus till lekfulla affärer.

Köpa lekstuga online eller se fler bilder på lekstugor här.

Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!