Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P6040/44-HENRIK

Garage Henrik 24 m²

Trevligt garage i trä med sadeltak och rejäl dubbeldörr. Modelle är bred för att få plats med extra förvaring. Skydda bilen i ett rejäl och fint garage.

Anpassa ditt garage
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Trevligt och rejält garage i trä med extra plats för förvaring.

Henrik är en rymlig modell som passar utmärkt för större bilar och erbjuder gott om utrymme för annan förvaring. Garaget är utrustat med en rejäl dubbelport på kortsidan och en praktisk dörr med spröjsat isolerglas på långsidan. Designen är klassisk och lågmäld, så att du kan anpassa garaget med en ytbehandling som matchar ditt boningshus. Slipp skrapa rutorna på vintern och få en sval bil på sommaren.

Garage Henrik levereras hem till dig med fri frakt. Den smidiga byggsatsen består av timrade väggprofiler av långsamtväxande gran. Att montera garaget tar bara några dagar med hjälp av medföljande manual. Vår kunniga kundservice finns alltid till hands om du skulle behöva tips eller råd.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Kika gärna på våra tillbehör innan du beställer. Vill du exempelvis skydda fasaden från stänk och smuts? Välj till ett praktiskt avvattningspaket. Våra tillbehör levereras tillsammans med huset och är framtagna speciellt för modellerna. Du är varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice om du har några frågor eller behöver råd.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 10 till 12 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler, 44 x 135 mm
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar
Dubbeldörr med spröjs:
1 st. 2300 mm x 1990 mm inklusive lås och handtag
Dörr med spröjs:
1 st. 900 x 1930 mm inklusive lås, handtag och dubbelisolerglas
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt garage?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.