Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P6044/44-HENRY

Garage Henry 26 m²

Trevligt garage i trä med sidoingång och gott om förvaringsutrymme. Byggsatsen är enkel att montera så att du har ditt garage klart på nolltid. Skydda din bil med praktisk och fin design.

Anpassa ditt garage
 • Garageport
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Garageport
Montering
Takbeklädnad
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Praktiskt garage för att skydda bilen i trädgården.

Garage Henry är ett rymligt trägarage med två fönster och praktisk sidoingång. Här får du plats med både bil och förvaring. Garaget har en klassisk och trevlig design med sadeltak, liggande träprofiler och spröjsade fönster. Du väljer själv om du vill lägga till en garageport. Tänk på att garageporten skiljer sig från produktbildens vipport och istället är en dubbeldörr i trä.

Garaget är knuttimrat med 44 mm virke och levereras som en byggsats. Monteringen är enkel med färdigkapade träprofiler som staplas på varandra. Det tar bara några dagar. Självklart finns vi till hands om du skulle behöva hjälp eller råd. Så tveka inte att ta kontakt med vår kunniga kundtjänst.

Hur gör jag?

Ta en titt på våra tillbehör innan du gör din beställning. Takbeklädnad och garageport ingår exempelvis inte i byggsatsen. Tillbehören levereras tillsammans med garaget så att du kan komma igång direkt. Undrar du något över Garage Henry? Ta gärna kontakt med våra experter via vår kundservice, så hjälper de dig.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (1 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler, 44 x 135 mm
Tak:
18 mm hyvlad råspont på takåsar 58 x 170 mm
Dörr med spröjs:
1 st.840 x 1955 mm, inklusive lås, handtag
Fönster med spröjs:
1 st: 1190 x 1140 mm, isolerglas, öppningsbart
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt garage?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.