Fler produktbilder

Staket Freia – Vitt, 1800x900

ArtikelNR.:100724
1800x900

Fint krysstaket i trä – perfekt för altanen!

Tyvärr varan har utgått ur sortimentet. Denna produkt har utgått ur vårt sortiment och går ej att beställa längre
Prata med våra säljare direkt!
Ring oss (Vardagar 9 - 12 | 13 - 17)
0200 - 120 310
1 650 kr
Inklusive moms
Delbetala räntefritt från: 231 kr /månad
Självklart fri frakt!
Lagerstatus: Beställningsvara
Leveranstid: 1 till 2 veckor
Begär offert
Ja
Ange antal samt din epostadress så hör vi av oss inom 1 timme.

Det går även bra att ringa direkt på: 0200 - 120 310

Mer information

Skapa snabbt och enkelt en trivsam och elegant inramning till altanen eller trädgården. Freia har ett vackert kryssmönster som skyddar mot insyn och de värsta vindarna, samtidigt släpper det igenom både ljus och luft. Det eleganta panelstaketet går smidigt att sätta upp. På ett nafs har du byggt ett uterum som kommer ge dig glädje i år framöver. Krysstaketet är perfekt för att skapa en grön och blommande vägg av växtlighet genom att låta klätterväxter slingra sig runt det. Det går även att komplettera med både ett litet växthus och odlingslådor för tomaterna eller kryddväxterna. Skapa en härlig och prunkande utemiljö man verkligen vill använda och tillbringa tid i! Ett eget rum, du kan dra dig tillbaka till med sommarläsningen eller en intressant podcast.   

Freia är enkelt att sätta upp även för den med tummen mitt i handen. Kom ihåg att köpa till staketstolpar och stolpskor. Ge trädgården eller altanen ett riktigt lyft med ett smidigt och samtidigt klassiskt vitt trästaket!

OBS! För trädgårdsprodukterna gäller fri frakt över beloppet 2000 kr, vid belopp under tillkommer frakttillägg. Antalet staket justerar du enkelt när du klickat dig vidare till kassan. 


Specifikationer

Mått
- Bredd x höjd: 1800x900 mm
- Träram: 44x90 mm
- Kryssmönster: 8x23 mm

Liknande produkter