/ Badtunnor / Terrasspool Ocean 350
Terrasspool Ocean 350 Fler produktbilder

Terrasspool Ocean 350

ArtikelNR.: PT-Ocean-4000-d
Diameter: 3490 mm. Vattenvolym: 11 000 liter

Terrasspoolen Ocean 350 är en riktig pärla! En elegant, djup och rymlig pool som kommer stå för sommarens höjdpunkter. Oceans konstruktion gör den enkel att montera. Tillsammans med några vänner monterar ni poolen på 2 dagar! Snart är ni redo för ert första poolparty!

59 990 kr
Inklusive moms
Fri frakt över 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervara ( 2 st) Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Begär offert

Detaljerna gör skillnaden

Få ut det mest av din badtunna med våra tillbehör

Skyddande lock

Isolerat lock +11 590 kr

Badmiljö

Värmepump +9 990 kr

Mer information

  • Rund pool – vacker form som smälter in i trädgården och är enkel att placera även i mindre trädgårdar
  • Stark konstruktion – rejäl poolstomme i glasfiber som är enkel att rengöra
  • Komplett pool – pump- och filtersystem samt LED-lampor ingår
  • Vacker träpanel av ThermoWood – minskar behovet av underhåll, väldigt hållbart!
  • Rymlig – vattenvolym på 11 000 liter
  • Fri frakt och smidig leverans till tomtgränsen!

Sommaren är räddad! Poolen Ocean 350 är en lyxig premiumpool som kommer bjuda er på många minnesvärda sommardagar med sol och bad i trädgården. Ocean är framtagen för att förgylla uteplatsen säsong efter säsong. Därför är poolstommen tillverkad i glasfiber med panel i vacker ThermoWood – båda slitstarka och robusta material som kräver minimalt med underhåll. Den vackert rundade poolen kan ni placera i gräsmattan eller integrera med altanen för att skapa ett elegant och harmoniskt helhetsintryck. Genom att inreda poolområdet med växter och solstolar får ni snart en ljuvlig oas i trädgården!

Ocean levereras med ett komplett pump- och filtersystem och är förberett med inkopplingshål som gör det lättare att installera systemet. Genom att vattnet kontinuerligt cirkulerar genom filtret och håller det sig fräscht länge. Det smidiga filtret kopplas till 230 V och levereras tillsammans med ett praktiskt startkit för din poolskötsel. Det finns även en timer på pumpen så att du kan styra pumptiderna under dygnet.

Vi rekommenderar att ni kompletterar er beställning med vårt praktiska isolerade lock, så håller ni temperaturen uppe längre mellan baden. För den som vill bada när det börjar bli kyligare, kan man även köpa till en poolvärmepump.

Hur gör jag?

Trots den massiva konstruktionen är poolen Ocean smidigare att montera än vad intrycket ger! För att ni ska slippa lyfta med en kranbil är poolen konstruerad för att kunna bäras och kommer därför i två stycken. Med hjälp av tre (rätt så starka) vänner lyfter ni den på plats och fäster delarna med hjälp av medföljande gummilist och bultar.

Om poolen ska placeras i gräsmattan gräver ni cirka 20 - 30 cm djupt, vi rekommenderar att ni lägger en sandbädd på 5 - 10 cm i botten för att få ett bra stöd under hela bottenytan. Det skyddar även karet från att rötter och stenar sliter på ytan – poolen ska ju stå i många år framöver! När poolen är på plats behöver ni bara koppla in pump- och sandfiltersystemet. Tänk på att placera systemet där ni vill ha det innan ni fyller tanken med fibalon – det kan annars bli tungt att flytta. Därefter är ni redo att kliva rakt ut i trädgården och ta era första simtag!

Våra experter hjälper mer än gärna till om det skulle dyka upp några frågor om beställning, leverans eller montering!

Manualer och ritningar - Ladda hem och skriv ut

Specifikationer

MÅTT & SPECIFIKATIONER

- Diameter: 3490 mm

- Djup/höjd: 1200 mm

- Vattenvolym: 11 000 liter

- Tunnans vikt: 400 kg totalt, 200 kg per del

- Träslag: ThermoWood, värmebehandlad tall

- Insats: Glasfiberarmerad härdplast

INGÅR VID LEVERANS

- Badtunna: Levereras i två stycken tillsammans med medföljande gummilist och bultar för att fästa delarna.

- Träpanel: Värmebehandlad träpanel inklusive panelclips för dolda infästningar och 2 st fästringar

- Pump- och filtersystem: Komplett paket med smart integrerad timer och startkit för poolskötsel, pumpkapacitet 7000 l/h, spänning 230 V/250 W, max sughöjd 7,5 m

- Belysning: 4 st LED-lampor med vitt ljus

- Övrigt: Isolerat lock ingår ej, finns som tillbehör

Liknande produkter

Även köpta produkter