Trädgårdsskjul

Att bygga ett trädgårdsskjul är ett praktiskt sätt att få möjlighet förvara trädgårdsredskap, verktyg och annat som används på tomten, men som mår bra av att skyddas från väder och vind mellan användningstillfällena. Gräsklippare, klotgrillar, leksaker och säckar med jord och mull är annat som mår bäst under tak.

Ett trädgårdsförråd behöver inte vara en anskrämlig skam för trädgården utan kan lika gärna vara en vacker träbyggnad som både smälter in i miljön och lyser upp omgivningen. Vi har flera olika trädgårdsskjul i olika storlekar, både knuttimrade med liggande panel, och i färdiga byggelement med stående brädor. Här finns något för alla.

Trädgårdsförråd - Monteringsfärdiga byggsatser

Våra trädgårdsförråd säljs i byggsats. Vi levererar dem i ett paket med allt virke, panel och råspont, dörr, eventuella fönster, gångjärn, lås, skruv, spik och monteringsanvisning. Med hjälp av våra instruktioner får kunderna själv sätta ihop huset på plats. Är man hyfsat händig är det inga problem att förvandla brädhögen till ett ståtligt förråd.

Jämna till marken, grusa en yta större än förrådet och sätt ut murblock som plintar, så har du en grund att resa huset på. Sedan är det bara att montera skjulet steg för steg. Färg till fasaden och ytbeläggning till taket ingår inte. Välj själv färg och material som passar ihop med bostaden.

Har du några frågor innan du beställer eller under arbetets gång tar du kontakt med vår kundservice som guidar dig igenom alla svårigheter. Att bygga trädgårdsförråd kommer att gå som en dans, det ser vi till.

Läs mer