/ Väggisoleringspaket, 10 m2, 70mm - Elementhus
Väggisoleringspaket, 10 m2, 70mm - Elementhus

Väggisoleringspaket, 10 m2, 70mm - Elementhus

ArtikelNR.: WIP_Inside_3330/70mm

Behåll värmen i huset med vårt praktiska och smidiga isoleringspaket! Paketet innehåller allt ni behöver för att isolera väggarna. Köp till ett isoleringspaket från Polhus ni med – och bli en av våra 1000-tals nöjda kunder!

5 290 kr
Inklusive moms
Fri frakt över 1990 kr!
Lagerstatus: Lagervara ( 5+ st) Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar

Mer information

Slipp en dragig och kall stuga! Med vårt kompletta paket går det smidigt och enkelt att isolera inomhus. Allt ni behöver ingår och mängderna är måttade efter husen, däremot kan ni behöva kapa och anpassa materialet. Tänk även på att invändig beklädnad och glidregelsjärn inte ingår – se under tillval så hittar ni det där. Kika gärna på våra 3D-filmer innan ni sätter igång – så får ni en bra grundförståelse och överblick!

Ingår i isoleringspaketet: 

  1. Skruv
  2. I vårt takisoleringspaket ingår tillräckligt med byggfolie för att räcka även till väggarna – därför ingår inte byggfolie i detta paket
  3. Isolering
  4. Vindpapp ingår i huset
  5. Glespaneler

Vi levererar årligen hundratals stugor och våra experter hjälper mer än gärna till om ni har frågor innan, under eller efter ert projekt. Tveka inte att höra av er om ni behöver vägledning gällande isolering eller andra tillval. Vår kunniga kundtjänst svarar mer än gärna på era frågor.

Specifikationer

INGÅR I LEVERANSEN

- 1 paket Träskruv (100 st): 5 x 60 mm

- 4 paket Isolering: 70 mm

- 35 st Glespanel: 2400 x 25 x 70 mm

- Övrigt: Byggfolie ingår inte i detta paket utan medföljer i takisoleringspaketet

Liknande produkter

Även köpta produkter