/ Vitmålad väggpanel - 30 m2
Vitmålad väggpanel - 30 m2

Vitmålad väggpanel - 30 m2

ArtikelNR.: Panel_Wall_6546/WH/15x120mm
30 kvm

Klassisk panel i furu som ger huset det där lilla extra. Klä innerväggarna i en charmig och vacker panel från Polhus ni med – och bli en av våra 1000-tals nöjda kunder!

25 139 kr
Inklusive moms
Fri frakt över 1990 kr!
Lagerstatus: Beställningsvara Leveranstid: 1 till 2 veckor

Mer information

Fin furupanel till innerväggarna som är enkel och smidig att montera med ett professionellt resultat. Panelen levereras i hela längder i samband med byggsatsens leverans, vilket innebär att du får allt material samtidigt och på ett smidigt sätt. Panelen är dimensionerad för att täcka insidan av de fyra ytterväggarna.

För att få en fin övergång mellan fönsterkarmen och väggpanelen ingår komplett inklädnadsmaterial för både fönster- och dörrsmygarna i paketet, inklusive både hörnlister och smygbrädor.

Hur gör jag?

Börja med att kapa och montera väggpanelen på insidan av samtliga ytterväggar. När du har satt upp panelen är det dags att förbättra utseendet runt fönstret med medföljande inklädnadsmaterial.

Kapa och anpassa smygbrädorna till sidorna och ovanför fönstret, så att de får rätt bredd och längd. För att täcka skarvarna mellan smygbrädan och väggpanelen på sidorna och den övre smygbrädan, montera vinkellisterna över hörnen.

Den undre smygbrädan bör kapas i längd men kan monteras i full bredd för att skapa en både praktisk och fin fönsterbänk. Genom att följa detta råd slipper du montera en extra hörnlist i anslutning till den undre smyglisten (fönsterbänken). Observera att allt material för smyglösningen är i obehandlad furu. Kom ihåg att spikar och skruvar för montering inte ingår, så du har friheten att använda den fästanordning du föredrar.

Vi levererar årligen hundratals Attefallshus och våra experter hjälper mer än gärna till om ni har frågor innan, under eller efter ert projekt. Tveka inte att höra av er om ni behöver vägledning eller har några funderingar kring våra tillval!

Specifikationer

Ingår i leveransen

- 23 paket hyvlad och vitmålad spårpanel: 3600 x 14 x 121 mm

- 13 st smygbrädor (obehandlad furu): 16 x 170 x 2400 mm

- 10 st hörnlister (obehandlad furu): 43 x 43 x 2400 mm

Liknande produkter

Även köpta produkter