Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P3838/ALMA

Paviljong Alma

En klassisk paviljong i hexagonform med liggande staket. Perfekt för sköna och lata stunder när solen står som högst. Paviljongen levereras till tomtgränsen och är enkel att bygga. Förgyll trädgården med en söt paviljong!

Anpassa ditt lusthus
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Få en skriftlig offert
Takbeklädnad
Avvattning
Få en skriftlig offert

En paviljong för sköna och lata stunder när solen står som högst.

En klassiskt designad paviljong i hexagonform med liggande staket som förgyller trädgården. Med paviljong Alma får du en underbar plats att koppla av på i trädgården. Låt växter slingra sig längs staketet eller inred med växter i krukor. Taket ger skydd från solen och staketet silar blåsten och släpper igenom luft. Här kan du bjuda på fika i skuggan eller lyssna på sommarregnets smatter mot taket. En paviljong är ett enkelt sätt att skapa en trädgård med mycket atmosfär.

Smidig leverans till tomtgränsen ingår. Paviljongen levereras obehandlad för att du ska kunna måla den i valfri färg. Våra experter är tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella funderingar före, under och efter ditt projekt.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera om du vill komplettera din paviljong med några av våra tillbehör? Du har möjligheten att lägga till takbeklädnad och avvattningssystem. Tillbehören levereras tillsammans med byggsatsen, så att du kan komma igång direkt. Beställ enkelt online eller genom att ringa oss. Har du frågor angående montering eller tillbehör? Tveka inte att kontakta vår kundservice.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5+ st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Golvreglar 44 x 44 mm, golvbrädor 19 x 95 mm, hörnstolpar 70 x 120 mm
Tak:
Takåsar 44 x 70 mm, takbrädor 19 x 95 mm
Staket:
Liggande brädor med mellanrum
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt lusthus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.