Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P3838/INES

Paviljong Ines

En rymlig paviljong med ett sött rutmönstrat staket. Perfekt när du vill ta en kaffepaus från trädgårdsarbetet eller bjuda på middag. Paviljongen är enkel att montera och levereras till tomten – smidigare än så kan det knappast bli!

Anpassa ditt lusthus
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Få en skriftlig offert
Takbeklädnad
Avvattning
Få en skriftlig offert

Skapa ett rum för avkoppling i trädgården.

I Paviljong Ines kan stora och små pusta ut i skuggan när värmen är för påträngande. Ett svalt rum i trädgården är minst lika viktig som solgassande platser. Paviljong Ines är en klassisk paviljong som du kommer att ha glädje av i många år framöver och du monterar den på bara någon dag.

Paviljong Ines levereras med fri frakt till din tomt som en byggsats. Byggsatsen är obehandlad, så att du kan måla den i en färg du tycker om. Om det dyker upp några frågetecken i samband med beställning eller montering är ni alltid välkomna att ta kontakt med våra experter via vår kundservice.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera om du vill komplettera din paviljong med några av våra tillbehör? Till exempel takpapp eller shingel för att skydda taket. När du har gjort ditt val kan du enkelt göra din beställning online eller genom att ringa oss. Har du frågor angående montering eller tillbehör? Tveka inte att kontakta vår kundservice.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5+ st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Golvreglar 44 x 44 mm, golvbrädor 19 x 95 mm, hörnstolpar 70 x 120 mm
Tak:
Takåsar 44 x 70 mm, takbrädor 19 x 95 mm
Staket:
Rutmönstrat
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt lusthus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.