Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P3333/40-LEONORA

Paviljong Leonora

Ombonad paviljong med trevliga snickeridetaljer. Njut av långa sommarkvällar utan risk för ovälkomna regnstänk. Byggsatsen bygger ni ihop på mindre än en dag!

Anpassa ditt lusthus
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Få en skriftlig offert
Takbeklädnad
Avvattning
Få en skriftlig offert

Paviljong med trevliga snickeridetaljer – en underbar uteplats.

Paviljong Leonora är en rymlig träpaviljong med två väggar som skyddar mot väder och vind. Njut av långa sommarkvällar utan risk för ovälkomna regnstänk. Ytan på cirka 10 m² erbjuder gott om plats för avslappnat umgänge med loungemöbler eller festliga sommarbjudningar vid dukat bord.

Paviljongen levereras som en byggsats som du och en vän bygger upp på mindre än en dag, med hjälp av medföljande manual. Om det dyker upp några frågor i samband med beställning eller montering är ni alltid välkomna att ta kontakt med oss – vi hjälper gärna till.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att kika igenom våra tillbehör, så att du inte glömmer att komplettera med något. Byggsatsen är komplett med väggar och tak, men du kan vara bra att välja till exempelvis takbeklädnad. Du beställer enkelt online eller genom att ringa oss. Har du frågor angående montering eller tillbehör? Tveka inte att kontakta vår kundservice.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (1 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler 40 x 114 mm
Tak:
Takelement av spontade brädor 19 mm
Staket:
Färdiga sektioner
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt lusthus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.