Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P3535/34-CARMENCITA

Paviljong Carmencita med 4 fönster

Ljuvlig paviljong i trä med delad spröjs. Den enkla byggsatsen monterar du på några dagar. Skapa en härlig trädgård med karaktär och plats för vila.

Anpassa ditt lusthus
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Få en skriftlig offert
Takbeklädnad
Avvattning
Få en skriftlig offert

Skapa en trädgård med karaktär och rum för vila.

Paviljong Carmencita är ett klassiskt och trivsamt lusthus med vackra spröjsade fönster. De tre fönsterfria väggarna gör paviljongen lätt att möblera. Den charmiga dubbeldörren möjliggör att rummet enkelt kan öppnas upp för att släppa in ordentligt med luft.

Paviljongen levereras som en obehandlad byggsats med färdiga väggprofiler. Manualen guidar dig steg för steg genom monteringsprocessen tills huset står på plats. Våra experter kan självklart vägleda dig genom hela processen.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Paviljong Carmencita levereras komplett med färdiga väggsektioner. Detaljer som takbeklädnad och avvattningssystem får du själv välja till. Kika igenom våra tillbehör och se om det är något du behöver för att göra paviljongen helt komplett. Du beställer enkelt online eller genom att ringa oss. Har du frågor angående montering eller tillbehör? Tveka inte att kontakta vår kundservice.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (4 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Färdiga väggsektioner, väggelementen har 34 mm liggande panel med reglar
Golv:
19 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x 70 mm
Dubbeldörr:
1 st. 1100 x 1930 mm, inklusive lås, handtag och fönster med spröjs
Dubbelfönster:
4 st. 1000 x 1305 mm med spröjs, isolerglas, öppningsbart
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt lusthus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.