Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P3838/NORA

Paviljong Nora

En underbar paviljong till trädgården. Med paviljong Nora får du det perfekta trädgårdsrummet för ro och svalka. Paviljongen levereras till tomten och är smidig att montera. Snart kan du avnjuta kaffet i ett ljuvligt uterum!

Anpassa ditt lusthus
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Få en skriftlig offert
Takbeklädnad
Avvattning
Få en skriftlig offert

Ett trädgårdsrum för ro, svalka och fika.

En paviljong i trädgården skapar omedelbart en inbjudande känsla. I den luftiga Paviljong Nora kan du duka upp för sommarlunch eller söka skugga när solen steker. Den charmiga och klassiska hexagonformen ger liv och atmosfär till trädgården.

Vi erbjuder smidig leverans till tomtgränsen. Paviljongen levereras obehandlad för att du ska kunna sätta din egen prägel och måla den i valfri färg. Våra experter är tillgängliga för att hjälpa dig med eventuella funderingar före, under och efter ditt projekt. Avnjut kaffet i ett ljuvligt uterum som Paviljong Nora.

decor
Den här produkten är en del av vår
SOMMAR KAMPANJ
Gäller endast t.o.m. 26/6 !
 • 0
  dag
 • 0
  timme
 • 0
  min
 • 0
  s

Hur gör jag?

Börja med att fundera om du behöver eller vill komplettera paviljongen med några av våra tillbehör. Du kan exempelvis välja till takbeklädnad för att skydda taket. När du har bestämt dig beställer du enkelt online eller genom att ringa oss. Har du några funderingar om montering eller tillbehör? Tveka inte att höra av dig till vår kundservice.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (5+ st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Golvreglar 44 x 44 mm, golvbrädor 19 x 95 mm, hörnstolpar 70 x 120 mm
Tak:
Takåsar 44 x 70 mm, takbrädor 19 x 95 mm
Staket:
Stående brädor utan mellanrum
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt lusthus?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.