Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: F2440/34G-EMELIE

Förråd Emelie

Förråd Emelie är en traditionellt förråd som passar in på vilken tomt som helst. På bara ett par dagar har ni ordning och reda i trädgården!

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Traditionellt förråd för praktisk förvaring i trädgården.

Klassiskt förråd med praktiska dubbeldörrar – perfekt för att enkelt ställa in motorcykeln, gräsklipparen eller mopeden. De fönsterlösa väggarna gör det enkelt att organisera verktyg och redskap på hyllor. Du slipper dessutom insyn.

Det praktiska förrådet Emelie levereras hem till dig med fri frakt som en praktisk byggsats. Paketet inkluderar planhyvlade, knuttimrade väggprofiler, reglar samt råspont för golv och tak. Dörrar och ett stort paket med skruv och spik medföljer också samt tydliga monteringsanvisningar för att enkelt sätta ihop allt. Byggsatsen är obehandlad, så du kan själv färgsätta efter eget tycke.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera om det är några tillbehör som behövs för att göra förrådet komplett. Hur vill du till exempel skydda huset från nederbörd? Våra praktiska avvattningspaket är kompletta och levereras smidigt tillsammans med ditt förråd, innehållande allt som behövs för ett effektivt avvattningssystem. Om du har några frågor eller funderingar om leverans, montering eller tillbehör – tveka inte att kontakta vår kunniga kundtjänst. De hjälper dig mer än gärna.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 10 till 12 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler 34 x 114 mm
Golv:
18 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 90 x 45 mm
Tak:
18 mm hyvlad råspont på takåsar 44 x 140 mm
Dubbeldörr med spröjs:
1 st. 1424 x 1832 mm
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.