Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: F2723/28-SVEN

Förråd Sven

Sven är ett stort och knuttimrat förråd som är enkelt att organisera med hyllor och krokar. Förråden levereras som en byggsats som du kan enkel monterar själv. Få ordning och reda i trädgården på nolltid.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Vacker och funktionell redskapsbod i klassiskt nordisk stil.

Förråd Sven är ett knuttimrat förråd med praktiska dubbeldörrar och sadeltak. De fönsterlösa väggarna ger utrymme att inreda med hyllor från golv till tak. Det är också praktiskt att slippa insyn om du vill ställa in maskiner eller cyklar. Dubbeldörrarna gör det enkelt och smidigt att lasta in och ur gräsklipparen och skottkärran.

Det charmiga förrådet Sven levereras hem till dig som en praktisk byggsats. Monteringen är enkel, du följer bara instruktionerna i manualen som följer med huspaketet. Byggsatsen levereras obehandlad, så du kan måla den i färg som passar in i din trädgård.

Hur gör jag?

Börja med att fundera om det är några tillbehör som behövs till förrådet. Hur vill du till exempel skydda taket från regn? Våra praktiska paket med shingel och takpapp innehåller allt material som behövs för att färdigställa taket. Om du har några frågor eller funderingar om leverans, montering eller tillbehör – tveka inte att kontakta vår kunniga kundtjänst. De hjälper dig från A till Ö.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (4 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler 28 x 114 mm
Golv:
18 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 90 x 45 mm
Tak:
18 mm hyvlad råspont på takåsar 44 x 140 mm
Dubbeldörr:
1 st. 1424 x 1832 mm
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.