Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: P5528/44-ESTER

Förråd Ester

Trevligt förråd med uteplats – en härlig plats att både fixa och slappa. Den här knuttimrade modellen bygger ni ihop på bara ett par dagar.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Trevligt förråd med uteplats – en härlig plats att både fixa och slappa.

Förråd Ester är inte bara ett förråd, det kan också erbjuda en ny uteplats i trädgården. Den takbeklädda uteplatsen passar lika bra som fikaplats som planteringshörna eller varför inte cykelparkering? I förrådet på ca 8 kvm har ni gott om plats till förvaring av trädgårdsmaskiner och redskap. Den trevliga designen med funkisdetaljer som pulpettak och runt fönster blir ett tilltalande inslag i trädgården. Här kan du enkelt stuva in och ur gräsklipparen genom de smidiga dubbeldörrarna.

Förråd Ester levereras hem till dig som en smidigt byggsats i högkvalitativt granvirke. Förrådet är lättmonterat, det tar bara några dagar att färdigställa. Vill du inte montera förrådet själv har vi en praktisk monteringstjänst till fast pris. Vårt erfarna snickarteam monterar hundratals förråd varje år, så du kan helt enkelt luta dig tillbaka och överlåta arbetet till dem.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över hur du vill använda förrådet. Kommer du att vilja använda det som en snickarbod året om? Ifall förrådet ska värmas upp rekommenderar vi att du väljer till isolering. Det är betydligt enklare att göra i samband med monteringen. Har du några frågor eller funderingar, så är du varmt välkommen att kontakta våra experter.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (4 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Knuttimrade profiler 44 x 135 mm
Golv:
18 x 88 mm golvbrädor på golvbjälkar 45 x 70 mm
Tak:
Takbjälkar 44 x 144 mm, takbrädor 18 x 88 mm
Dubbeldörr:
1 st. 1600 x 1850 mm med karm av limträ
Fönster
1 st. Ø 860 mm
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.