Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: F3939/28-GINA

Förråd Gina

Gina är ett stort och knuttimrat förråd med stor dubbelport som gör det enkelt att lasta in och ur. Den här smidiga byggsatsen bygger du och en vän ihop på bara ett par dagar!

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Rejält knuttimrat förråd med charmig dubbelport.

Ett stort och knuttimrat förråd med en rejäl, låsbar dubbelport och spröjsat fönster. Här finns utrymme för mopeder, cyklar, gräsklippare och utemöbler. Skapa en mångsidig miljö genom att sätta upp en snickarbänk och använd lokalen som en praktisk verkstad eller ett inspirerande hobbyrum. Organisera förvaringsutrymmet med hyllor, skåp och verktygstavlor för att hålla ordning och ha allt lättillgängligt. Förrådet passar in i många miljöer med sitt klassiska sadeltak, spröjsade fönster och rustika dubbeldörr.

Förråd Gina levereras hem till dig med fri frakt. Den smidiga byggsatsen består av timrade väggprofiler av långsamtväxande gran. Att montera förrådet tar endast några dagar med hjälp av medföljande manual. Redskapsboden levereras obehandlad, så att du kan måla det i en färg som passar in på din tomt.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över om du vill komplettera förrådet med något. Exempelvis skydda fasaden från stänk med ett praktiskt avvattningspaket. Våra tillbehör levereras i samband med huset och är framtagna speciellt för modellerna. Kontakta gärna våra experter om du har några frågor eller behöver råd.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Levereras med: Hemleverans och lossning med kranbil

  Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans, lossing sker med lastbilens kran. Vi kontaktar alltid dig innan leveransen för bekräftelse av leveransdatum.
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (2 st)

  Leveranstid: 15 till 20 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrade väggprofiler, 28 x 135 mm
Golv:
19 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x 90 mm
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar 43 x 140 mm
Dubbeldörr:
1 st. 1420 x 1930 mm, inkl. hasp
Fönster:
1 st. 1000 mm x 640 mm
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.