Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: F2323/28X-MATS

Förråd Mats

Mats är ett traditionellt förråd som rymmer dina redskap, verktyg och gräsklippare utan att ta för stor plats. Den vackert timrade boden passar i de flesta trädgårdar. Monteringen är enkel och smidig, den fixar du på en dag eller två.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Litet och praktiskt förråd som alla kan ha nytta av.

En robust liten bod som är perfekt för kolonilotten eller radhusträdgården. Här finns utrymme för skottkärra, spadar, påsar med jord och krukor. Boden har ett litet spröjsat fönster som ger ljusinsläpp utan att ta upp för mycket väggyta. Organisera förvaringsutrymmet med hyllor, krokar och verktygstavlor för att hålla ordning och ha allt lättillgängligt. Dörren är extra bred för att enkelt kunna lasta ut och in och få lite extra ljus.

Förråd Mats levereras hem till dig med fri frakt. Den smidiga byggsatsen består av timrade väggprofiler av långsamtväxande gran. Att montera förrådet tar endast några dagar med hjälp av medföljande manual. Redskapsboden levereras obehandlad, så att du kan måla det i en färg som passar in på din tomt.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över om du vill komplettera förrådet med något extra. Exempelvis skydda taket med takpapp eller shingel. Våra tillbehör levereras i samband med huset och är framtagna speciellt för modellerna. Skulle du ha några frågor kring tillbehör, montering eller leverans, tveka inte att höra av dig till vår fantastiska kundservice. De hjälper dig mer än gärna!

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (1 st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Planhyvlade och knuttimrad väggprofiler 28 x 135 mm
Golv:
Ingår inte i modellen
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar 43 x 140 mm
Dörr:
1 st. 1230 x 1860 mm
Fönster:
1 st. 640 x 640 mm, inkl. hasp
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.