Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: F2323/28-MALTE

Förråd Malte

Malte är med sin smidiga storlek och breda dörr ett utmärkt förråd att ha i den lilla trädgården. Organisera och skydda dina trädgårdsredskap med stil.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Litet förråd med bred dörr som passar i de flesta trädgårdar.

Malte är med sin nätta storlek och breda dörr ett förråd som alla kan ha nytta av. Det knuttimrade förrådet har en golvyta på cirka 4 kvadratmeter, sadeltak och bred dörr med hasp. Här finns plats för förvaring av utemöbler, robotgräsklippare, utegrill och andra föremål som du inte vill släpa in och ut ur bostaden vid varje användningstillfälle.

Huset levereras som en byggsats och innehåller knuttimrade väggprofiler, dörr, råspont till taket, skruv, spik samt tydliga monteringsanvisningar. Den här modellen är utan golv, så att du kan välja om du vill bygga trall eller lägga praktiska stenplattor. Vårt team finns alltid till hands över telefon om du skulle behöva hjälp med något monteringsmoment. Byggsatsen är obehandlad, så du kan själv färgsätta efter eget tycke.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Kika gärna igenom våra tillbehör innan du beställer. Om du vill komplettera boden med något extra är det praktiskt om det levereras samtidigt som byggsatsen. Förrådet levereras med fri frakt hem till dig, det tar bara någon dag att montera. Har du frågor kring leverans, montering eller tillbehör är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundtjänst – de lotsar dig genom hela processen.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (3 st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Timmerprofiler 28 x 135 mm
Golv:
Ingår ej i modellen
Tak:
2 st. takås 43 mm x 140 mm och tak av råspont
Dörr:
1 st. 1230 x 1860 mm, inklusive gångjärn och låsbar hasp
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.