Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: FE3838/16-GRINDA

Förråd Grinda

Grinda är ett lagom stort förråd som du kan fylla med gräsklippare, cyklar, utemöbler och annat du kan vilja skydda under tak.

Anpassa ditt förråd
 • Montering
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Montering
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Rejält förråd i klassisk design.

Förråd Grinda är perfekt för att skydda dina trädgårdsmaskiner och verktyg. Med ett generöst förrådsutrymme på cirka 14 kvm, har du gott om plats för både större maskiner och hyllor för de mindre pryttlarna. I den här fönsterlösa redskapsboden kan du förvara mountainbikecyklar, gräsklippare och bildäck säkert och bekvämt. De trevliga pardörrarna i ladugårdsstil gör det enkelt att leda ut cyklarna när du behöver dem. Förrådet har en klassiskt design som gör att det passar in i på de allra flesta tomter.

Förråd Grinda levereras hem till dig med fri frakt. Den smidiga byggsatsen består av färdiga väggsektioner som är förberedda med vindpapp. Att montera förrådet tar endast några dagar med dessa förmonterade byggelement. Redskapsboden levereras obehandlad, så att du kan måla det i en nyans som passar in på din tomt.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Börja med att fundera över om du vill komplettera förrådet med något. Kanske vill du skydda taket med takpapp eller välja till takavvattning. Våra tillbehör levereras i samband med huset och är framtagna speciellt för modellerna. Undrar du något? Kontakta gärna våra experter, så hjälper de dig mer än gärna.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Lagervara (3 st)

  Leveranstid: 10 till 15 arbetsdagar
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Färdiga väggsektioner med vindpapp, 70 mm reglar och 16 mm stående panelbrädor
Golv:
19 mm hyvlad råspont på golvbjälkar 45 x 90 mm
Tak:
19 mm hyvlad råspont på takåsar 43 mm x 140 mm + 28 x 120 mm
Dubbeldörr:
1 st. 1600 x 1930 mm, inkl. hasp
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.