Välkommen till Polhus nya webbplats! Samma tillförlitliga service - ny design.
Din kundvagn
Din kundvagn är tom, men så behöver det inte vara! Ring oss på 0200 - 120 310 om ni behöver rådgivning
Artikelnr: ELB16-1817PFCS-A

Förråd Leif 3,1 m²

Leif är ett lagom stort och modernt trädgårdskjul som uppfyller de flesta förvaringsbehov. Skapa ordning i trädgården med ett fristående lite förråd.

Anpassa ditt förråd
 • Takbeklädnad
 • Avvattning
 • Prata med en av våra experter
 • Få en skriftlig offert
Takbeklädnad
Avvattning
Prata med en av våra experter
Få en skriftlig offert

Praktiskt förråd för den lilla trädgården.

Förråd Leif är ett modernt förråd som passar perfekt för kolonilotten, torpet eller den lilla trädgården. Denna träbod är en smidig lösning för att hålla ordning på dina utomhusprylar som vattenkannor, räfsor, utemöbler och leksaker – allt under ett praktiskt tak. De färdiga väggelementen monteras enkelt ihop med golv och tak, vilket gör det enkelt och smidigt att skapa extra förvaringsutrymme utomhus.

Förråd Leif levereras direkt till din dörr med fri frakt. Eftersom det kommer obehandlat, kan du ge det din personliga touch genom att måla det i den färg som passar bäst in i din trädgård. Få ordning på trädgården snabbt och enkelt med förråd Leif.

Sommarkampanj - gäller t.o.m. 31/7

Just nu: 10% på tillbehör

Färdigställ och anpassa med våra praktiska tillbehör. Erbjudandet kan kombineras med kampanjpriser och gäller så länge lagret räcker.

Observera att rabatten för tillbehör endast gäller vid en ny order och vid köp av en huvudprodukt såsom bastu, friggebod, garage, attefallshus, förråd, lekstuga eller badtunna.

Använd rabattkoden SUMMER24 i kassan!

Hur gör jag?

Du kan enkelt beställa Förråd Leif online och få det levererat direkt hem till dig. Tänk på att takbeläggning inte ingår i byggsatsen, så det kan vara smidigt att beställa det tillsammans med förrådet. Eftersom taket är obrutet, utan taknock, är det enkelt att lägga både shingel och takpapp. Har du några frågor om Förråd Leif? Tveka inte att kontakta vår kunniga kundservice – de hjälper dig gärna vidare.

Manualer och ritningar
Leverans- och betalningssätt
 • Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Levereras med: Hemleverans med lastbil med bakgavellyft

  Våra hemleveranser levereras med lastbil med baklyft, chauffören lossar godset själv hos er. Avlastning sker med palldragare (Gäller inom Sverige, öar undantagna). Våra bilar kör så nära din leveransadress som möjligt och lämnar av din leverans
 • Betalningsalternativ

  Betalningsalternativ

  Det finns flera säkra och bekväma sätt att betala ditt projekt, kortbetalning över krypterad förbindelse, förskottsbetalning, fakturaköp med 30 dagars kredit och delbetalning via kreditavtal med Svea Ekonomi. Läs mer genom att klicka på frågetecknet ovan.
 • test

  Lagerstatus: Beställningsvara

  Leveranstid: 10 till 12 veckor
Prata med våra experter direkt!
Ring oss (Vardagar 09:00 - 19:00)

Inkluderat i leveranser:

Baserat på dina val ovan
Stomme:
Färdiga väggsektioner, 48 mm reglar/16 mm panel
Golv:
16 mm hyvlad råspont på golvåsar
Dörr:
1 st. 1020 x 1820 mm, inkl. lås
Infästning:
Stort paket med alla skruvar och spikar.
Mer än 20 års erfarenhet – samlat på ett och samma ställe.

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

GRATIS GUIDE

Bästa sättet att komma igång - vår guide!

30 sidor med illustrationer & förklaringar

Monteringsguiden innehåller värdefulla tips och råd från våra byggtekniska experter. Ett bra underlag och en handbok för dig som planerar att montera huset själv. Vi går igenom vad som är viktigt att tänka på innan du påbörjar bygget, vilka grundlösningar våra experter rekommenderar och hur monteringen går till.

Läs allt om detta och mycket mer i vår guide. Monteringsguiden skickar vi kostnadsfritt till din e-post. Lycka till med projektet!

Hur bygger jag mitt förråd?

Våra konstruktörer har tagit fram monteringsvideor som visar hur du enklast monterar din byggsats. Följ monteringsanvisningarna, om du är osäker på något kan du alltid spola tillbaka och fortsätta i din egen takt.