Redskapsbodar

Att påta på tomten, odla sina egna ekologiska grönsaker och designa den rofyllda oasen en välskött trädgård innebär har blivit allt mer populärt. Nyckeln är att ha rätt verktyg och att det ska vara enkelt. Den stressade nutidsmänniskan har kanske inte flera timmar att lägga på att rensa ogräs och frisera sina rosenbuskar vid sidan av måste-arbeten som att klippa gräset. En redskapsbod minimerar startsträckan.

Redskapsbodar - Monteringsfärdiga byggsatser

Att köpa en färdig redskapsbod riskerar att bli dyrt och att bygga en egen billig redskapsbod är inte det lättaste. Lösningen är att köpa en byggsats från oss. Vi har flera olika modeller, fristående eller tänkta att sitta ihop med boningshuset, med eller utan golv och fönster, med bred dubbeldörr eller en smal och smidig, allt beroende på dina behov. Med bara några hackor, spadar, sekatörer och hinkar krävs inte samma utrymme som för den som har drösvis med verktyg, gräsklippare och snöslunga. Men ta inte i för lite heller, för med skjulet på plats kan trädgårdsintresset komma att växa och med det ökar antalet redskap.

Det här med att bygga redskapsbod då, är det svårt och tidskrävande? Nej, inte särskilt. Allt material ingår i våra byggsatser, tillsammans med en instruktion om hur du går tillväga, så det är bara att följa den punkt för punkt. Hör av dig om du kör fast, så hjälper vi till och berättar hur du kommer vidare. Innan du vet ordet av har du en smidig redskapsbod i trädgården och strax därefter kommer du att undra hur du någonsin klarade dig utan.

Läs mer